Sunday, March 04, 2007

en medelålders-svensson-helg vare här!

vilken helg va? Konstigt vad lugn och harmonisk man kan bli av att inte partaja en helg. Har bara gjort duktiga vuxna svensson-saker den här helgen. Som att skriva klart min hemtenta sedan förra kursen (inte så svensson, bara duktigt), köpt nya lerkrukor och planterat om två blommor som höll på att kolavippa (var tvungen att stå och betrakta dem stolt i säkert tjugo minuter efteråt), gått söndagspromenad, bakat ett lass kanelbullar, druckit kvällskaffe och somnat före klockan elva, sett på lets dance och rasat över att lasse brandeby fick vara kvar. Druckit ett glas vin, istället för att partaja loss vilt med en hel flaska. Har också ätit lång frukost och haft tid att läsa hela DN (fast jag kastade ekonomidelen)

Ska snart se på galna Trinny och Susannah som ska stajla om ett par, så att deras kärleksliv blir bättre. Inte visste jag att kärleken satt i kläderna.

Jag måste nog äta en kanelbulle och kolla om de blev goda.

Släpp söndagsångesten nu och embrace the new week. Det är ändå snart helg igen ska ni se. Kram!

4 Comments:

Blogger Ica said...

åhhhh! Kanelbullar!

11:08 AM  
Blogger majsan said...

ah visst serru. du får smaka dem på onsdag.

12:41 PM  
Blogger Pytti said...

låter som en superskön helg du.

7:45 AM  
Anonymous Anonymous said...

imrg e d helg igen, gick hur fort som helst. trevlig paus i all stress var din tågtårta som kommer gå till tårtformens historia. Grattis igen!

10:19 AM  

Post a Comment

<< Home