Tuesday, June 19, 2007

Älsklingstuna - Tiiiime tooooo, say goooodbyyyyye!

Är det alltid så, att precis när man är på väg att avsluta något så kommer man på hur sjukt trevligt det varit. Har ju sett fram emot att flytta tillbaka till sthlm jättelänge nu, men så blommar hela stadsparken och grillarna tänds i rothoffsparken. Å ån glittrar, solen skiner och vännerna är helt enkelt bara helt toppen! (You know who you are!)

Man kan inte låta bli att undra om man på något sätt kunde ha utnyttjat de här tre åren ännu mer? Maxat varje dag lite till? Ja, säkert. Men ett bevis på att jag fått ut fantastiskt mycket bra är iaf att det kommer kännas vemodigt när flyttlasset går nästa fredag och jag inser att jag kanske aldrig mer kommer fika på kaka eller café arena, äta sushi, titta på desperate housewives med alla brudarna, dricka öl på bishops arms, promenera genom gamla stan, slippa åka buss för att hälsa på en kompis. En stor fördel med eskilstuna har defenitivt varit närheten till allt (vilket såklart beror på att stan är ytte-pytte) och hur lätt det är att få en lägenhet (Tre stycken på tre år! Oändligt tack för flytthjälpen la famiglia!).

Men nu är allt slut (snyft!) och en ny epok (jösses så högtidligt!) tar sin början (börjar påminna om rektors tal när jag gick ut nian) och nya erfarenheter ska göras och platser ses och ja... Vi är väl helt enkelt mitt uppe i det där som kallas livet. Fantastiskt, läskigt, lurigt och alldeles, alldeles underbart!

Snart sushi för siiiiiista gången med annika och jonken (som flyttar idag).

Until then. Eskilstuna - I feel this is the beginning of a beautiful friendship.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

fint och bra skrivet :)
håller helt med dig!

Det var gott med sushi idag. Det kommer bli tung att flytta från tuna, men vi klarar det med:)

Kommer sakna dig och våra (allt för få)ölkvällar!

kram

9:17 AM  
Anonymous Anonymous said...

Bra sammanfattat. I agree totally. Det har varit tre underbara år som gjort att vi vuxit som människor (rektorstal..) och tänk vad många städer vi har vänner i nu. Det är bara att planera in Sverigeturné till semestern -fast i och för sig har de flesta hamnat i stockholm.

du... ledde mitt och annikas lilla samtal till ngt kul tihi;)

Kram

3:53 AM  
Blogger Johanna said...

mahaaaa...börjar ju böla...:(

6:49 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ok, verkar ju vara en bra blogg!
Ha det gott! Cheree

10:50 PM  

Post a Comment

<< Home